/>

Årets hoveddugnad gjennomført med stor suksess!

Lørdag 13. oktober ble årets foreldredugnad gjennomført og vi fikk gjort så mye bra for barna!

Hovedfokus på denne dugnaden var å skape en erstatning for lavvoen som dessverre fikk litt hard medfart av fjorårets snørike vinter.

En grillbu sto på listen over gjøremål, og den ble flottere enn vi kunne drømme om takket være solid to (tre)-dagers innsats fra tre staute karer som ikke så seg ferdig før grillbua sto helt ferdig. En ekstra takk er på sin plass til Dyre, Stig og Gunnar som la ned så mye tid i å få ferdig grillbua, de stilte opp mannssterke langt utover tiden både lørdag, søndag og søndagen etter, og resultatet vil gi barna (og barnehagen) glede i mange år fremover!

Det var mange flotte bidragsytere i sving og vi fikk gjort alt som sto på ønskelisten, montert port og lys på småbarnsavdelingen, arkivskap i parkhuset, flyttet dumpen nede og laget større plass til vognskur (som skal renoveres og utvides på oppfølgingsdugnaden), gått over lekeplassutstyr så alt er i toppstand, klippet ned busker, snekret opp diverse tavler og plater, og fylt på med grus ved vognene.

Tusen takk for fantastisk innsats, topp stemning og ekstremt god innsatsvilje fra alle sammen!!

Sørkedalen er kjent for sin dugnadsånd (og mengden med dugnader og andre forpliktelser som kreves kan til tider være stor), og vi vet det kan være vanskelig å få tid til alt i en hektisk hverdag. Vi håper at også dugnadene i tiden fremover vil være et hyggelig samlingspunkt for foreldrene i barnehagen hvor man sammen bidrar til å gjøre barnehagen enda bedre, det setter vi i barnehagen stor pris på :-)