Andre ansatte

Christine Aandstad

Stilling: Daglig leder
ulvestua@gmail.com

Christine er utdannet førskolelærer og har vært ansatt i Ulvestua siden 2011, fra 2011-2012 som ped.leder på storbarnsavdelingen, og etter dette som styrer i Ulvestua.

Småbarnsavdeling - Blåbærlia

Mildred Jubay

Stilling: Assistent

Mildred har vært ringevikar i Ulvestua siden våren 2016, og har siden august 2017 vært ansatt som barnehagemedarbeider på småbarnsavdelingen.

Cecilie Aasan

Stilling: Assistent

Cecilie har tidligere jobbet som ekstraressurs på barnehagens storbarnsavdeling for et barn som hun fulgte over til skolen. Hun har derfor arbeidet de siste 3 årene på skolen, men i januar 2019 kom hun tilbake til barnehagen og er ansatt i et vikariat på småbarnsavdelingen frem til juni 2021.

Cecilie Lyche Christiansen

Stilling: Pedagogisk leder

Cecilie Lyche startet hos oss 20. august 2019. Hun er utdannet barnehagelærer med aktiv omsorg og friluftsliv som etterutdanning, og hun er også utdannet yogalærer.

Grethe Lønnaas

Stilling: Pedagogisk leder

Grethe begynte hos oss i februar 2016. Hun har tidligere jobbet i flere år som assistent i barnehage og har erfaring fra arbeid med både store og små barn.Grethe har siden august 2017 jobbet som pedagogisk leder på dispensasjon på småbarnsavdelingen.

Storebarnsavdeling - Tyttebærlia

Hanne Jensen

Stilling: Pedagogisk leder

Hanne startet hos oss 1 februar 2019. Hun er utdannet pedagog fra Danmark og har mange års erfaring fra barnehage.

Jimmy Jensen

Stilling: Assistent

Jimmy har lang erfaring fra barnehage i Danmark og startet som vikar hos oss siden november 2018. Han jobber sombarnehagemedarbeider på storbarnsavdelingen.

Mattias Beckman

Stilling: Assistent

Mattias begynte i barnehagen i august 2013. Han jobbet et år som ekstraressurs i 70 % stilling og har siden august 2014 jobbet som barnehagemedarbeider på Storbarnsavdelingen.